Over Te Plate ICT

Oprichter en eigenaar van Te Plate ICT, Ton te Plate, is eind jaren negentig afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht aan de faculteit Digitale Media & Communicatie (voorheen; School voor Communicatiesystemen). Met ongeveer 25 jaar ervaring in de Applicatie- en Workspace Management industrie (werkplek- en applicatiemigraties) en als ondernemer is hij allrounder qua kennis en skills en heeft zich ontwikkeld als intermediair tussen mens en techniek.

Techniek zit in zijn DNA maar hij kijkt altijd naar ICT vanuit het oogpunt van de ‘afnemer van ICT diensten’, wat meestal bij migratietrajecten de medewerkers zijn. Behandel je je medewerkers als klant want al investeer je nog zoveel in de techniek, het succes van ieder project valt of staat met de adoptie van de eindgebruikers.

Onze missie

Te Plate ICT adviseert en levert diensten aan organisaties waarmee ze hun digitale werkomgeving kunnen moderniseren en transformeren waarmee de medewerker in staat wordt gesteld om flexibel en efficiënt te werken, anywhere, anytime...

Onze visie

De wereld transformeert in een snel tempo door beschikbare techniek en door onze manier van leven en werken als gevolg van gebeurtenissen, denk bijv. aan COVID-19. De werkplek is mobiel, de locatie waar we werken verspreid en de werkomgeving en toepassingen worden cloud-based aangeboden en kan worden ontsloten op verschillende apparatuur. Wij helpen organisaties bij deze transformatie waarbij we ook oog hebben voor de behoefte van de medewerkers (de interne afnemer van ICT diensten) en niet alleen de technologische implementatie. Transformeren en innoveren zijn hierbij kernbegrippen. Wij doen ICT maar dan anders!

Voor meer informatie neem contact met ons op...