Training

Het is niet genoeg, te weten, men moet ook toepassen! Het is niet genoeg, te willen, men moet ook handelen.

Johan Wolfgang von Goethe

Wat is de waarde van certificaten als je het geleerde niet in de praktijk kunt toepassen?

Vanuit die visie heeft Te Plate ICT jarenlang praktijkgerichte trainingen ontwikkeld & uitgedragen aan honderden mensen in binnen- en buitenland, onsite, on-the-job, in-house en via virtual classrooms.

De trainingen worden verzorgd door een praktijkman die de brug heeft weten te slaan tussen theorie (weten) en praktijk (toepassen). Die kennis weet hij over te dragen op anderen onderbouwd met situaties uit de dagelijkse praktijk.
De trainingen zijn vrijwel altijd kleinschalig (3 tot 8 personen) waarbij de kwaliteit van de training geborgd is en er voldoende aandacht is voor het persoonlijk begeleiden van de cursisten.
Voorbeelden praktijktrainingen:

  • PowerShell in de Praktijk
  •  Applicatie packaging met Advanced Installer
  • Applicatie virtualisatie met Microsoft App-V
  • Applicatie en Desktop delivery met SCCM in de praktijk
  • Ivanti Workspace Control in de praktijk

Al deze trainingen kunnen op aanvraag geleverd worden. Voor verdere details kunt u contact opnemen via mail, telefoon of door een bericht achter te laten via het formulier op onze website.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de Applicatie- en Workspace Management industrie kunnen wij ook uw organisatie ondersteunen. Wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op.

Voor meer informatie neem contact met ons op...